Mistä Haluaisit Lisätietoa?...
Hakuvinkit

Voit hakea tietoa yhdellä tai useammalla hakusanalla tai kokonaisella kysymyksellä. Pyrimme löytämään parhaiten hakuusi sopivat vastaukset!

Esitäthän kysymyksesi mahdollisimman selkeästi. Esim. "Missä voin maksaa Smartum -kulttuuriseteleillä?" Etkö löytänyt sopivaa vastausta tai haluatko lisää tietoa? Hakutulokset saatuasi vastaa "En" kysymykseen "Löysitkö vastauksen kysymykseesi?" ja pääset ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme.

TERVETULOA!

Voit ostaa Ticketmaster Suomen lahjakortin verkkokaupasta osoitteesta www.ticketmaster.fi/lahjakortti

Ticketmaster Suomen lahjakortilla lahjan saaja voi valita mieluisimman tapahtuman tuhansien tarjolla olevien joukosta. Ticketmaster Suomen lahjakortti on helppo antaa ja mukava saada! Voit tilata lahjakortin kätevästi postitse, tulostaa suoraan kotikoneelta, lähettää lahjansaajan sähköpostiin. Lahjakortteja voi myös ostaa kaikista R-kioskeista, Siwoista, Valintataloista, Stockmannin palvelupisteistä ja lähes kaikista Ticketmaster Suomen lippukaupoista. Personoi kortin ilme haluamaksesi valitsemalla kuoret tai teksti kortin oheen tilauksen yhteydessä.

Lahjakortti aktivoituu ja on voimassa 12 kuukautta kortin ostohetkestä alkaen.

Sähköinen lahjakortti on voimassa vain verkkokaupassa. Muovisella lahjakortilla voi ostaa liput sekä lippukaupasta (ei R-Kioskeilta) että verkkokaupasta.

Ticketmaster Suomen lahjakortit käyvät maksuvälineenä ainoastaan Suomessa. Muiden Ticketmastermaiden myyntikanavissa ei toistaiseksi pysty maksamaan Ticketmaster Suomen lahjakortilla.

Mikäli haluat maksaa lahjakortilla verkkokaupassa, tulee sinun syöttää kortin 16 merkkiä pitkä oleva numerosarja sekä turvakoodi. Turvakoodi löytyy kortin kääntöpuolelta. Kortista riippuen joko allekirjoituskentästä tai raaputuspinnan alta. Tilauksen maksuun voi käyttää jopa 4 lahjakorttia kerralla.

 

Oliko vastauksesta apua?
Kiitos. Palautteesi on meille tärkeä.
Jos et ole tyytyväinen vastaukseen, voit jatkaa hakua tai contact us.
Powered by inbenta